LoginRegister
Home » Events » Competitions » Competitions » Poziv jedinicama lokalne samouprave Republike Srpske za saradnju u okviru programa ''NovEE zgrade RS – za ustede''
A+ R A-
16-04-2018

Poziv jedinicama lokalne samouprave Republike Srpske za saradnju u okviru programa ''NovEE zgrade RS – za ustede''

Rate this item
(3 votes)

energetska efikasnost_ilustracijaMinistarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta "Podsticanje energetske efikasnosti u BiH" obavještava jedinice lokalne samouprave da će se od 16. aprila do 30. aprila 2018. godine provoditi prikupljanje prijava jedinica lokalne samouprave radi izbora dva objekta za implementaciju programa jačanja primjene mjera energetske efikasnosti u zgradarstvu, u okviru programa "NovEE zgrade RS – za uštede", koji će se realizovati u periodu 2018-2019. godine.

Zainteresovane jedinice lokalne samouprave dostavljaju pismo namjere, potpisano od strane gradonačelika/načelnika opštine, kojim se prihvata učešće na javnom pozivu te uz isto prilažu:

  • Popunjeni upitnik sa informacijama o jednici lokalne samouprave potpisan od strane Gradonačelnika/Načelnika ili lica koje on ovlasti (Prilog 1/2)
  • Popunjeni upitnik sa informacijama o objektu potpisan od strane investitora (Prilog 2/2)

Upitnici se mogu preuzeti na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske - ispod vijesti.

Jedinica lokalne samouprave podnosi prijavu u elektronskom obliku na e-mail adresu Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sa naznakom predmeta: Prijava na javni poziv u okviru programa "NovEE zgrade RS – za uštede".

Poziv je otvoren od 16. aprila do 30. aprila 2018. godine. Krajnji rok za podnošenje prijave projekta jedinica lokalne samoprave je 30. april 2018. godine.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje.

(sa-c.net)