LoginRegister
Home » News Archive » BiH News » Gradnja i obnova centara UIO BiH i granicnih prelaza
A+ R A-
22-01-2015

Gradnja i obnova centara UIO BiH i granicnih prelaza

Rate this item
(3 votes)

uio bih uprava za indirektno oporezivanje

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Uprave za neizravno oporezivanje BiH, donijelo je jučer Odluku o odobravanju projekta nabave i izgradnje objekata za regionalne centre i Središnji ured Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine (UNOBiH) i izgradnje i rekonstrukcije graničnih prijelaza.

Odluka se odnosi na izgradnju i opremanje graničnog prijelaza Gradiška, rekonstrukciju i izgradnju graničnih prijelaza Vardište, Uvac, Deleuša, Uzljebić i ostalih graničnih prijelaza te izgradnju graničnih prijelaza Bijača i Svilaj.

Istodobno, izgradnjom i opremanjem graničnih prijelaza Gorica i lvanjica, omogućit će se izvoz prozvoda biljnog podrijetla u Republiku Hrvatsku i dalje u Europsku uniju.

Projekt obuhvata izgradnje i opremanja objekata UNO za regionalne centre Mostar, Tuzla, Sarajevo, Banja Luka i Središnjeg ureda UNO-a u Banjoj Luci.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 116.982.421,00 KM zaključno s 2017. godinom, s tim da je ranije osigurano više od 2/3 ovih sredstava, a da će od 2015. do 2017. godine iz proračuna biti osigurano oko 30,9 milijuna KM, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

(Fena)