LoginRegister
Home » News Archive » Project News » Radovi na izgradnji hotela MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa u Tarcinu ide planiranom dinamikom
A+ R A-
13-06-2017

Radovi na izgradnji hotela MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa u Tarcinu ide planiranom dinamikom

Rate this item
(12 votes)

14 tarcin_forest_resort_01.06.2017

Radovi na izgradnji hotela MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa u Tarčinu kod Sarajeva, jednog od brendova najveće evropske hotelske grupacije Accor Hotels, ide planiranom dinamikom što je pokazatelj da će investicija od 18 miliona KM biti realizirana u predviđenom roku.

Jedan od podizvođača radova je sarajevska firma ČIP Sistemi koja ja angažovana na poslovima slabe struje u saradnji sa kompanijom Securitas.

"To su radovi na poslovima ozvučenja hotela, vatrodojavni sistem sa veoma zahtjevnim usklađivanjem sa mašinskim instalacijama, zatim kontrola prolaza, video nadzor, te videointerfoni. Također, posebne efekte ozvučenja radimo direktno sa SEIC-om", kazali su iz ove firme.

Inače, resort će nuditi usluge smještaja u 55 hotelskih soba, 10 zasebnih vila, ugostiteljske usluge, veliki wellness centar s bazenom i fitnesom, kao i najmodernije konferencijske dvorane.

Podsjetimo, Hotel MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa u Tarčinu kod Sarajeva koji je jedan od  poznatih brendova najveće europske hotelske grupacije AccorHotels, bit će otvoren u septembru 2017.

Sa 55 hotelskih soba i devet vila sa baštama, restoran i bar, velika konferencijska dvorana, ekskluzivni wellness & fitness te spa centar sa bazenom, učiniti će ovo mjesto idealnom odmorišnom i poslovnom destinacijom koja nudi zdrav i sadržajan boravak u prirodi, samo 15 minuta nadomak Sarajeva. Pored  hotelskog sadržaja ponudit će i druge aktivnosti kao što je dječiji park, jahanje konja, pješačenje i sl. koji će gostima osigurati na imaju jedan holistički doživljaj.

(Akta.ba/foto:sa-c.net)