LoginRegister
Home » News Archive » Project News » U Mostaru otvoren obnovljeni trgovacki centar Bingo
A+ R A-
13-10-2017

U Mostaru otvoren obnovljeni trgovacki centar Bingo

Rate this item
(4 votes)

mostar bingo_centar_foto_fena

Tržni centar Bingo zapošljava više od stotinu radnika, najveći je i najmodernije opremljen centar te kompanije na području Hercegovine, izjavila je voditeljica službe marketinga tvrtke Bingo d.o.o. Tatjana Paunoski.

Dodala je kako se novoizgrađeni trgovački centar prostire na 11 660 metara četvornih, od čega supermarket s više od 50 000 artikala zauzima površini od 9000 kvadrata.

U sklopu objekta nalaze se igraonica za djecu, moderno uređen restoran te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru.

Glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina naglasila je kako Bingo za Mostar ima veliko značenje jer zapošljava gotovo dvije stotine djelatnika.

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Edin Mušić pohvalio je tuzlansku kompaniju što je u samo šest mjeseci otkad je stari Bingo izgorio do temelja, iz pepela podigla novi i bolji objekt.

"Čestitam vlasniku i svim njegovim suradnicima i želim im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu", poručio je Mušić.

U okviru svečanosti otvaranja novog Binga priređen je bogat zabavni program, promocije, degustacije te podjela poklon paketa za posjetitelje.

(Fena)