LoginRegister
Home » Projects » Approved » SPO Bolnicka
A+ R A-
03-03-2018

SPO Bolnicka

Rate this item
(57 votes)
Project SPO Bolnička
Investor PANORAMA SOLE d.o.o. Sarajevo
Project Engineer Mirsad Hadžirovic dia., Amir Vuk dia.
Supervisor
Main Contractor Duljević d.o.o. Sarajevo
Location Sarajevo - Centar
Project Area
Start of Construction 2017.
End of Construction 2018.
Estimated Project Cost
Web www.panoramasole.ba

Bosnian Flag

Prema mnogim istraživanjima, prostor u kojem boravimo, stanujemo ili radimo može biti zdrav ili bolestan. Život u urbanim sredinama je vrlo zahtjevan i stresan, što ima negativne efekte na naše mentalno i fizicko zdravlje.

U mnoštvu” nakaradnih” arhitektonskih rješenja u našem okruženju, odlucili smo na reprezentativnoj lokaciji u centru Sarajeva, uz pomoc naših provjerenih partnera „ STUDIO ZEC“ i mr.sci. Mirsad Hadžirovic dipl.arh. izgraditi stambeno-poslovni objekat za Vas.

Savremenim arhitektonskim rješenjima i odabirom najboljih materijala koji su nam dostupni, preuzimamo na sebe odgovornost da Vam napravimo dom za stanovanje, u kojem cete Vi i Vaši ukucani biti zadovoljni.

Prakticna rješenja kao što je podzemna garaža sa liftom do Vašeg stana, porodicna ambulanta, ekonomicno grijanje na struju putem toplotnih pumpi, koncept izolacije i sistemsko rješenje (fasada-grijanje-prozori, omogucavaju smanjenje troškova za energiju), te mogucnost prilagodavanja unutrašnjeg prostora prema Vašim zahtjevima, su samo dio napora koji ulažemo pri gradnji naših objekata