LoginRegister
Home » Projects » Approved » SPO Bolnicka
A+ R A-
22-02-2017

SPO Bolnicka

Rate this item
(29 votes)
Project SPO Bolnička
Investor PANORAMA SOLE d.o.o. Sarajevo
Project Engineer Mirsad Hadžirovic dia., Amir Vuk dia.
Supervisor
Main Contractor
Location Sarajevo - Centar
Project Area
Start of Construction 2017.
End of Construction 2018.
Estimated Project Cost
Web www.panoramasole.ba

Bosnian Flag

Prema mnogim istraživanjima, prostor u kojem boravimo, stanujemo ili radimo može biti zdrav ili bolestan. Život u urbanim sredinama je vrlo zahtjevan i stresan, što ima negativne efekte na naše mentalno i fizicko zdravlje.

U mnoštvu” nakaradnih” arhitektonskih rješenja u našem okruženju, odlucili smo na reprezentativnoj lokaciji u centru Sarajeva, uz pomoc naših provjerenih partnera „ STUDIO ZEC“ i mr.sci. Mirsad Hadžirovic dipl.arh. izgraditi stambeno-poslovni objekat za Vas.

Savremenim arhitektonskim rješenjima i odabirom najboljih materijala koji su nam dostupni, preuzimamo na sebe odgovornost da Vam napravimo dom za stanovanje, u kojem cete Vi i Vaši ukucani biti zadovoljni.

Prakticna rješenja kao što je podzemna garaža sa liftom do Vašeg stana, porodicna ambulanta, ekonomicno grijanje na struju putem toplotnih pumpi, koncept izolacije i sistemsko rješenje (fasada-grijanje-prozori, omogucavaju smanjenje troškova za energiju), te mogucnost prilagodavanja unutrašnjeg prostora prema Vašim zahtjevima, su samo dio napora koji ulažemo pri gradnji naših objekata