Sutra potpisivanje sporazuma o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva

kranceviceva prosirena dec 18 min

Potpisivanje sporazuma o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva koje je bilo zakazano za danas izvršiti u utorak, 30. jula 2019. godine.

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić, ministar komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo Srđan Mandić i direktor Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Enver Hadžiahmetović će u utorak, 30. jula 2019. godine u 9 sati u prostorijama Mjesne zajednice „Marijin dvor“ (Dolina 7) potpisati sporazum o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva.

Predmet sporazuma je regulisanje međusobnih prava i obaveza sporazumnih strana pri realizaciji projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva – prva faza od spoja sa Ulicom Alipašina do spoja sa Ulicom Fra Anđela Zvizdovića.

Procijenjena vrijednost projekta iznosi milion konvertibilnih maraka.

(sa-c.net)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top