Uskoro završetak biciklističko-pješačke staze na Trebeviću duge 2.700 m

biciklizam priroda 01Načelnik Opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović obišao je sa direktorom USAID-a u Bosni i Hercegovini Piterom Dafijem radove na izgradnji biciklističko-pješačke staze na Trebeviću.

Radovi teku predviđenom dinamikom i pored vremenskih nepogoda koje su usporile sam proces izvođenja radova, saopšteno je na sajtu Grada Istočno Sarajevo.

Uskoro se očekuje završetak i otvaranje te staze, najduže ovog tipa u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, a čija dužina iznosi 2.700 m.

"Zadovoljan sam kako teče izvođenje radova, a svi se nadamo da ćemo do kraja ovog ljeta završiti projekat u cjelosti i da će ljudi koji dolaze žičarom uživati u onome što je urađeno. Siguran sam da ću i pored službenih posjeta Trebeviću imati priliku i da dovedem ljude iz svih djelova svijeta da uživaju ovdje, a pored Baščaršije, Trebević će biti obavezan na listi posjeta" - rekao je Dafi.

U okviru projekta RAST, podrške lokalnim zajednicama pri stvaranju boljih uslova ekonomskog razvoja, partner investitoru Opštini Istočni Stari Grad u ovom projektu je USAID, a implementator CRS BiH (Chatolic Relief Services).

(eKapija.com)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top