FK Borac najavio milionsko ulaganje u infrastrukturu

fkborac poslovni objekat visual

Čelnici FK Borac najavili su milionska ulaganja u infratrukturu na Gradskom stadionu u Banjaluci pa bi tako naredne godine trebalo da pocne izgradnja objekta u sklopu kojeg ce biti teren za mali fudbal kao i 800 kvadratnih metara poslovnog prostora od kojeg bi "crveno-plavi" imali veliku korist.

Vico Zeljkovic, predsjednik Borca istakao je da ce omladinska škola imati velike koristi od terena jer ce podmladak kluba imati još bolje uslove za treniranje. Kada je pitanju poslovini prostor planirano je da tu budu kancelarije, spa centar teretane... a ono što je najbitnije Borac ce imati prihode od kirija i novac ce biti uložen u razvoj omladinske škole koja je temelj svakog fudbalskog kluba.

Zeljkovic je za "Nezavisne" rekao da je klub u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola te naglasio da ce Borac pokušati sam da obezbjedi sva potrebna sredstva. Objekat bi trebao da bude izgraden iza sjeverne tribine Gradskog stadiona, odmah pored pomocnog terena, a prema prvim procijenama za sve ce biti potrebno oko 1,5 miliona KM.

(Nezavisne novine)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top