Izgradnja treće lamele u banjalučkom kompleksu City block

kompleks city blok banjaluka visual

Izgradnju treće zgrade u velikom stambeno-poslovnom kompleksu City block u Banjaluci preuzela je kompanija Malbašić, saznaje eKapija od predstavnika ove kompanije na nedavno održanom sajmu nekretnina BLIRE u Banjaluci.

Kako nam je rečeno, izgradnja treće lamele trebalo bi da krene za 15-ak dana, dok bi prodaja stanova trebalo da počne ove sedmice.

"Malbašić zasada gradi treću zgradu i postoji mogućnost da će se saradnja sa Hidro-kopom, koji je vlasnik zemljišta i investitor izgradnje prve dvije zgrade, nastaviti" - istakao je predstavnik kompanije Malbašić.

Treća lamela bi trebalo da bude izgrađena za godinu dana, a cijena po kvadratu za manje stanove, odnosno one do 56 m2, će biti 1.930 KM, dok će za veće stanovi biti 1.900 KM.

Što se tiče tržnog centra koji je predviđen da bude u bloku, Tropic je zainteresovan za ovu investiciju i pregovori sa ovim trgovačkim lancem su u toku.

Predstavnik kompanije Malbašić kaže da su skoro svi stanovi u prve dvije lamele rasprodati, te da je prva lamela u završnoj fazi izgradnje, dok je druga izgrađena do pola.

I u izgradnji treće lamele će se koristiti visokokvalitetni materijali. Kvalitet uvijek pobjeđuje je naš slogan. Biće hrastov parket, šestokomorna stolarija sa aluminijumskim roletnama, zatim protiv-provalna vrata sa zvučnom izolacijom, hodnici između stanova će biti granitni, a keramika će biti od italijanskih proizvođača.

Inače stambeno-poslovni kompleks City block u Banjaluci, o kojem je eKapija ranije pisala, prostiraće se na 10,5 hektara i u njemu je planirana izgradnja 25 stambenih i 5 stambeno-poslovnih zgrada, zatim hotela, tržnog centra, vrtića, ambulante i ostalih sadržaja potrebnih za svakodnevni život.

(eKapija.com)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top