Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa na Crnom Vrhu - VIDEO

park residence crni vrh sep 2022 1

Uprkos tome što je smješten u strogom centru Sarajeva, jedinstvena pozicija Park Residencea na uzvišenju bogatom vegetacijom nudi osjećaj života u zelenoj oazi, izolovanoj od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja. Upotrebom panoramskih staklenih stijena omogućene su fantastične vizure na cijelo Sarajevo.

Park Residence čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Park Residence pored udubnosti i privatnosti vlastitog luksuznog doma nudi i uživanje u raznovrsnim sadržajima, namjenjenim isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren. Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residence-a su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.

Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl. Gallery Shopping Mall biti će otvoren za javnost i primarna misija je da unaprijedi kvalitet života stanara Park Residence ali i lokalne zajednice.

U toku 2022. godine, planirana je izgradnja oglednog stana koji će se nalaziti na vrhu zgrade Sales Centra. Kupci će imati mogućnost prošetati se stanom koji će biti identične materijalizacije i nivoa opremljenosti kao stanovi u Park Residence.

U nastavku pogledajte trenutno stanje na gradilištu:

(sa-c.net/Aerial)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top