Pogled na Sarajevo i olimpijske ljepotice sa novih bijelih valova...

sa waves rend nov 21

Savremeni kompleks Sarajevo Waves otvara nove, jedinstvene poglede i investicije za budućnost, kao i atraktivne sadržaje koji će nuditi Waves 5 koji daje stanarima posebnu dozu komfora sa novitetima koji su aktivni i biti će realizovani do kraja izgradnje koji je planiran za 31.01.2022 godine.

Okruženi zelenilom i na samo nekoliko minuta od zelene oaze Vrela Bosne nudimo raznovrstan izbor prednostii u pogledu životnog stila.

„Elagantni prostori, sofisticirani i kvalitetni matetijali za završnu obradu u kojoj se Waves 5 trenutno nalazi garantiraju kvalitetan način življenja.

Svaki stan u objektu Waves 5 će biti odraz visokog standarda koji postaje sinonim za Sarajevo Waves kompleks.Stanovi posjeduju balkonske portale što dodatno uokviruje toplinu doma i raskoš pogleda, parket prva klasa, kupatila koja će biti opremljena sa keramikom i sanitarijama poznatih svjetskih proizvođača, stropunu klimatizaciju, podno grijanje sa toplotnim i strujnim jedinicama odvojenim za svaki stan, osnovnim paketom Trcky smart sistema.

Prostor za rekreaciju koji će se nalaziti u istom objektu raspolagat će sa teretanom, bezenima za djecu i odrasle, saunom...“

Kako nam je za buduće stanare preostalo još par stambenih jedinica sa po dvije spavače sobe u našem kompleksu, odlučili smo da početkom 2022 godine započnemo izgradnju još jednog objekta Waves 4, sa raznovrsnim kvadraturama i rasporedom stambenih jedinica.

Uživajte u životu po vašoj mjeri ,odaberite savršen pogled i toplinu doma uz pomoć našeg tima.

Kontaktirajte nas na broj tel.+387 60 301 11 10 +387 33 761 166 ili nam dozvolite da vas ugostimo u našim kancelarijama u sklopu Sarajevo Waves kompleksa na adresi Barska 59.

(sa-c.net)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top