Prve tri zgrade budućeg kompleksa Centar u Trebinju u završnoj fazi

trebinje stambeni objekti kompleks centar yt scr

Prve tri zgrade budućeg stambeno-poslovnog kompleksa Centar u Trebinju su u završnoj fazi. Kako navodi investor, firma Herc invest iz Trebinja, budući stanari će ovdje imati sve - od podzemnih garaža, bazena i teretana do igraonica i dječjih sadržaja. Planiran je i administrativni centar, ali i ekskluzivni butici i restorani.

"Radi se o posljednjoj kvalitetnoj slobodnoj lokaciji u centru Trebinja i ozbiljnom iskoraku po pitanju kvaliteta gradnje i nivoa opremljenosti. Stambeno-poslovni kompleks Centar imaće različite strukture stanova, od jednosobnih do penthausa" - dodaju iz Herc investa.

Podsjećamo, u kompleksu Centar planirana je izgradnja sedam stambenih zgrada, o čemu je eKapija pisala u julu prošle godine.

"Prodaja stanova ide jako dobro i u ovoj fazi prodato je znatno više od pola stanova koji se trenutno grade. Kupci su dijelom sa ovih područja ili oni koji imaju neku vezu sa Hercegovinom. Međutim, značajan broj je i onih koji turistički dođu u naš grad nakon čega se odlučuju da kupe nekretninu baš ovdje" - ističu iz Hercinvesta.

Osim SPK Centar Herc invest trenutno gradi i objekat sa četiri lamele u trebinjskom naselju Tini. U toku je izgradnja dvije lamele u kojima su prodati gotovo svi stanovi.

Gradnju svih objekata izvodi Herc gradnja.

Video animacija projekta SPK Centar nakon završetka:

(eKapija.com)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top