U Trebinju niče kompleks za 25.000 stanovnika

trebinje novi kompleks visual

Na Draženskoj gori, odmah do kompleksa Akva parka i Bijelog grada niče novi grad - a radi se o do sada najvećem projektu u Hercegovini vrijednom stotine miliona maraka.

Draškovićevu zamisao na papiru su stavili i zajedno sa najvećim investitorom u Hercegovini projektovali vrhunski arhitekti. Kompleks koji uskoro počinje da se gradi biće jedinstven u Evropi.

A radi se o izgradnji cijelog jednog grada, za 25.000 stanovnika u kome će biti obezbijeđeni najviši standardi življenja savremenog čovjeka.

Gradsko jezgro, u prvoj fazi, čini preko 3.000 luksuznih jedinica. Grad je ispunjen parkovima, cvijetnim vrtovima, voćni alejama, zelenim površinama sa mediteranskom hoti-kulturom, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima i drugim sadržajima koji će ovaj kompleks učiniti najpoželjnijim mjestom za stanovanje u Evropi.

U ovom kompleksu udobnog stanovanja garaže i sva infrastruktura su u podzemnim etažama.

U centru grada se nalazi luksuzni apart hotel, sa koga se pruža jedinstven i neponovljiv pogled na širu okolinu Trebinja. Botanička bašta sa fontanama nalazi se u atrijumu hotela, odakle se panorama liftovima može stići do poslovnih i stambenim etaža ili na krovnu terasu na kojoj je helidrom.

"Sve izgrađeno je u funkciji budućih stanara. Grad će obezbijediti uslove za bavljenje biznisom, odnosno vođenje poslovnih aktivnosti. Kako je vrijeme novac, učinili smo sve, da racionalizujemo vrijeme za poslovne ljude. Pored toga, grad obezbjeđuje sve uslove za porodicu, za sigurno odrastanje svakog djeteta uz najsavremenije edukativno obdanište i druge dječije sadržaje koji se nalaze u našem kompleksu" - poručuje investitor.

Ovaj kompleks na svojoj površini od 800.000 m2, pruža sve, što je potrebno i jednoj osobi i jednoj porodici, za udoban život, pa čak i više od toga.

Osim gore navedenog, izgrađenog i onoga što je trenutno u izgradnji, planirano je i biće ostvareno još ideja kroz dodatne sadržaje, zbog čega će Grad Sunca biti na prvom mjestu u Evropi, a i šire, po mjeri svega što je u službi čovjeka i njegovih životnih potreba.

Investitor poručuju da uskoro kreće prodaja i kaže da će zainteresovani kupci vrlo brzo imati potpunu informaciju o kupovini.

"Vizija jednog čovjeka, otvorila je vrata u budućnost. A sve je počelo 2016. godine kada je Drašković donio odluku o izgradnji Grada Sunca, na Mediteranu, na hercegovačkoj kršnoj blagodeti, do kog se iz Trebinja stiže za par minuta, a iz Dubrovnika ili Herceg Novog za oko pola sata vožnje" - dodaje se.

Za kratko vrijeme, za svega tri godine, izgradio je Aqua park, Olimp halu sportova, zatvoreni bazen, fitnes centar, otvorene terene za sve sportove - individualne i timske, atletski stadion i fudbalske terene, igrališta za djecu sa Dino parkom, igraonice za djecu, Galiju - spa centar, hotel Panoramu sa 5 zvjezdica, Bijeli grad sa preko hiljadu smještajnih jedinica za turiste, kongresni centar, Etno selo, koje je atrakcija za sve uzraste, Varoš čaršiju, sa sadržajima koji povezuju vijekove življenja u Hercegovini, prenio je Hercegovinapress.com.

(sa-c.net)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top