Unioninvest počeo gradnju vila Smuk na Bjelašnici

01 smuk bjelasnica visual

Sarajevska kompanija Unioinvest holding počela je gradnju apartmanskog kompleksa Smuk na Babinom dolu na Bjelašnici, koji će, kada bude u potpunosti završen, činiti šest vila i aparthotel.

Kako su eKapiji rekli iz Unioinvesta, u toku je gradnja vila A i B. Svaka vila ima 20 apartmana površine od 26 do 66 m2. Biće tu i više od 85 garažnih mjesta smještenih na suterenu -2, kao i značajan broj skijašnica/ostava. Svaka vila ima lift, tako da je garaža povezana sa apartmanima.

"Posebnost apartmana Smuk je izuzetna dispozicija stambenih jedinica, sa ugrađenim kuhinjskim elementima i uređajima, te posebnim akcentom na toplinskoj i zvučnoj izolaciji. Grijanje je obezbjeđeno preko strujnih uređaja, kao i dodatnim podnim elektro grijanjem u kupatilu. Prizemni apartmani imaju terase, a kompleks raspolaže zajedničkim trgom samo za vlasnike apartmana" - rekli su iz Unioninvesta.

Kompleks03 smuk bjelasnica visua Smuk karakteriše maksimalno iskorišćen potencijal planinske lokacije i ambijent ugodan za život. Elegantni i individualni apartmani, okruženi inspirativnim prostorom i prirodom.

"Mjesto gdje se vrijeme svjesno doživljava. Pročitajte knjigu u toploti doma, posmatrajte zvijezde iznad planinskih vrhova, istražujte šumu. Stvorite uspomene sa ljudima do kojih vam je stalo. Uživajte u apartmanima Smuk svim svojim čulima, jer priroda je drugi dom" - poručuju investitori.

Rok izgradnje ove prve faze kompleksa je decembar 2021. godine. Pretprodaja apartmana je već počela po cijeni već od 2.618 KM (oko 1.300 EUR) po m2.

(eKapija.com)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top