VIDEO - Gradilište Park Residence - Juni 2024

park residence jun 20 24 1Park Residence čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Park Residence pored udubnosti i privatnosti vlastitog luksuznog doma nudi i uživanje u raznovrsnim sadržajima, namjenjenim isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren. Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residence-a su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.

Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl. Gallery Shopping Mall biti će otvoren za javnost i primarna misija je da unaprijedi kvalitet života stanara Park Residence ali i lokalne zajednice.

U nastavku pogledajte trenutno stanje na gradilištu:

(sa-c.net/Aerial)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top