Video prezentacija nacrta idejnog rješenja Hastahane

hastahana visual opstina centar

Općinsko vijeće Općine Centar je na 36. redovnoj sjednici, održanoj 17. aprila 2019. godine, utvrdilo Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Regulacionog plana Gradski centar Marijin Dvor – lokalitet Hastahana, sa Nacrtom odluke o provođenju izmjena i dopuna ovog planskog dokumenta. Lokalitet Hastahane odlukom Skupštine Kantona Sarajevo od 14. maja 2019. godine nosi naziv ''Park prof. dr. Nijaza Durakovića''.

Odlukom o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacionog plana Gradski centar Marijin Dvor – lokalitet Hastahana utvrđena je obaveza održavanja javne rasprave sa ciljem upoznavanja javnosti i svih zainteresiranih subjekata sa Nacrtom plana.

Nadležna općinska služba je pripremila i video prezentaciju nacrta idejnog rješenja Hastahane koja će biti prikazana građanima i gdje će jasno biti vidljivi sadržaji i zastupljenost zelene površine na ovom prostoru, ali i stanje u kojem se trenutno nalazi ova površina.

(sa-c.net)

Komentari  

-1 #1 Schwabo 28-05-2019 11:24
Ajnadzic i kriminalna SDA trosi budzetski novac svih gradjana na propagandne video prezentacije. Nece vam proci bando kriminalna! Unistili ste grad!

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top