Importanne Centar Bihać

Projekat Importanne Center Bihać
Investitor Importanne d.o.o.
Projektant Projekt a.d. Banja Luka
Nadzor  
Izvođač  
Lokacija Bihać
Površina 75.000 m2
Početak radova 2012.
Završetak radova  
Vrijednost projekta Ca. 100 miliona KM
Kontakt http://www.importanne.com

Bosnian Flag

Shopping centar - Udaljen svega 800 metara od pješačke zone i samog središta grada Bihaća u naselju Luke, prostire se na 2 etaže (prizemlje i 1. kat) i površine preko 18000 m2, nudi bogatu trgovačku, uslužnu i ugostiteljsku ponudu.

Stambeni blok - Čini ga oko 260 stanova visokog standarda gradnje i opreme, veličina stanova od 40 m2 do 75 m2, blok je projektiran kao zaseban neboder sa 15 katova ali je povezan sa shopping centrom spojnim mostom (topla veza) te je time omogućena stalna interna komunikacija sa cijelim sadržajem Importanne centra.

Hotel - Visoki standard sa 5 zvjezdica, oko 100 soba savremeno uređenih, prostranih i moderno dizajniranih, smješten u poslovnom neboderu na katovima od 10. do 14.

Uredski prostori - Smješteni u poslovnom neboderu na katovima od 2. do 7., na površini od 8000 m2, opremljeni po suvremenim svjetskim standardima

Multiplex kino - 3 kino dvorane sa ukupno 480 mjesta i ostali zabavni sadržaji poput kuglane, diskoteke, mnoštvo caffe barova i restauranta, smješteno na 3. etaži Importanne centra

Garaža - Centar je dodatno obogaćen podzemnom garažom na dvije etaže sa 400 parkirnih mjesta.

Kompleks će infrastrukturno biti opremljen prema najvišim svjetskim standardima te osiguravati sve potrebne servis usluge s vlastitom tehničkom i sigurnosnom službom koja će biti svakodnevno na raspolaganju.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top