Ljubljanska 10

Projekat Ljubljanska 10
Investitor E-SPV d.o.o. Sarajevo
Projektant Kvadrat d.o.o. Sarajevo
Nadzor Kvadrat d.o.o. Sarajevo
Izvođač Debos d.o.o. Sarajevo
Lokacija Sarajevo
Površina  
Početak radova Novembar 2022.
Završetak radova April 2024.
Vrijednost projekta  
Kontakt Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. | +387 60 320 9127

Bosnian Flag

U centru Sarajeva u ulici Ljubljanska 10. počinje izgradnja novog luksuznog objekta.

Lokacijski je izuzetno atraktivan sa neto površinom od 7500 m2 u kojem su projektovana 3 poslovna prostora, 72 garažna parking mjesta i 51 stambena jedinica.

Ovaj stambeno-poslovni objekat predstavlja savršen sklad savremene arhitekture izgrađen po najsavremenijoj tehnologiji i građevinskim materijalima koji su dostupni na tržištu a koji ujedno obezbjeđuju najkvalitetnije uslove stanovanja i života.

Osnovni koncept objekta je da odgovori potrebama savremenog potrošača koji će ispoštovati uslove ambijenta i naglasniti vrijednost ambijenta kroz savremenu interpretaciju. Objekat Ljubljanska 10, nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokaciji u centru grada te njegova idealna pozicija omogućava dostupnost svim sadržajima: vrtićima, školama, fakultetima, zelenim površinama, šetnicama, shoping centrima i javnim prevozima i ostalim sadržajima koji vaš život mogu učiniti lakšim, dinamičnijim i uzbudljivijim. U neposrednoj blizini objekta, na 5 minuta hoda nalazi se: Vilsonovo šetalište, Zemaljski muzej, Opća bolnica, ambasade, shoping centri SCC, Alta, Importane, Cineplexx, kulturne i vjerske znamenitosti te mnoštvo drugih trgovačkih i ugostiteljskih objekata.

U objektu su projektovana 3 poslovna prostora, 72 garažna parking mjesta i 51 stambena jedinica različitih struktura, od dvosobnih do petosobnih, koje karakteriše maksimalna iskoristivost prostora, ovisno od preferencija vlasnika (bilo da se radi o manjim kvadraturama za manji broj članova porodice ili većim stambenim jedinica za brojnije domaćinstvo). Projektovani su tako da ispune sve kriterije estetskog i praktičnog ugođaja života. Objekat Ljubljanska 10 također zadovoljava najviše standarde sigurnosti video nadzorom i recepcijom. Stepen obrade i opremljenosti stambene jedinice-standardno opremeljen stan po sistemu “ključ u ruke”.

 

 

Top