Panles B22 - Stambeni objekat

Projekat Panles B22
Investitor Panles d.o.o. Sarajevo
Projektant  
Nadzor  
Izvođač  
Lokacija Džemala Bijedića
Površina  
Početak radova 2012.
Završetak radova  
Vrijednost projekta  
Kontakt http://www.panles.com

Bosnian Flag

Stambeno-poslovni objekat "Panles B22" nalazi se u ulici Džemala Bijedića br. 122 Sarajevo. Objekat se sastoji od dvije lamele sa deset etaža, od čega je šest stambenih, dvije poslovne te dvije etaže namjenjene parkingu.

Sveukupno radi se o 73 stambene jednice a zastupljeni su jednosobni, dvosobni, trosobni te četverosobni stanovi. Na lokaciji se nalazi i 101 parking mjesto.

Tehničke karakteristike objekta:

Fasada

Termo fasada d=10-15 cm. Silikatna dekorativna žbuka po izboru projektanta

Ulazna vrata u objekat

Dvokrilna vrata od aluminijskih profila, polustaklena sa termoizolacionim staklom, okovi i ručke od inoxa sa elektronskim mehanizmom, samozatvaranjem i vjetrobranskim vratima

Stubište

Pod: kameni pod od mermernih ploča.

Zidovi: silikatni malter do visine zvona.

Liftovi Lift na elektro pogon, nosivosti do 640kg/6 osoba. Mogućnosti ulaska u lift iz garaže. Optički signal potvrde poziva na pozivnim tipkama. Garažna parking mjesta Glavna ulazna sekciona vrata u garažu na daljinsko upravljanje (zatvaranje-otvaranje). Sva mjesta su numerisana i obilježena trakama širine 10cm. Kod etažiranja objekta garažno mjesto se upisuje u posjed 1/1. Ulazna vrata u stan Protuprovalna i protupožarna visoko kvalitetna vrata. Završna obrada od panela. Boje: unutarnja bijela a vanjska boja oraha. Brava sa trezor ključem. Podovi u stanu Hrastovi parket prve klase polu-sjaj, sa ugaonom lajsnom H= 4 cm. Keramičke pločice Podovi u dijelu kuhinje i kupatilu keramičke pločice protuklizne prve klase u boji. Zidovi u kupatilu oblažu se do plafona, pločice prve klase sa bordurom u sredini, zidovi u kuhinjama se oblažu do visine 160 cm. Sanitarija Ugradbeni vodokotlić, kada, slavine i ostala sanitarija je visokog kvaliteta što odgovara nivou kompletnog objekta. Zidovi u sobama Omalterisani gipsanim/cementnim malterom, gletovani i brušeni 2x bojenje 2x sa poludisperzionom bijelom bojom. Unutarnja stolarija Ram (štok) od drvene masive, furnirane hrastom, krilo vrata obostrano šperovana, punjeni elementi, hrastova finalna obrada, kuhinjska vrata polustaklena. Okov prve klase. Vanjska stolarija Urađena od šestokomornih PVC profila u bijeloj boji sa tri stakla, sa roletnom u bijeloj boji i odgovarajućim klupicanma. Okov prve klase. Interfon U svaki stan je instaliran video interfon sa kamerom van objekta. Stanar prilikom otvaranja vrata može vidjeti ulaz u objekat. TV - instalacija Svaki stan će imati utičnicu kablovske televizije, priključak na internet i druge ponude kablovske televizije. Grijanje stana Svaki stan ima etažno vlastito grijanje na plin, odgovarajući plinski bojler za grijanje stana, toplu vodu u kuhinji i umivaoniku. Mjerenja Svaki stan je obezbjeđen zasebnim mjerenjem : struje, vode, plina .. Klima Za svaki stan će biti obezbjeđena vanjska i unutarnja instalacija za klima uređaj. Kupac će odlučiti dali želi ili ne želi ugraditi uređaj.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top