Park Residence

Projekat Park Residence
Investitor Crni Vrh d.o.o. Sarajevo
Projektant  
Nadzor  
Izvođač Duljević d.o.o. Sarajevo
Lokacija Sarajevo
Površina  
Početak radova Juni 2022.
Završetak radova 2024.
Vrijednost projekta  
Kontakt +387 33 844 500; Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosnian Flag

GARAŽA

Parking prostor namijenjen stanarima Park Residence smješten je u podzemnom dijelu kompleksa, a u ponudi su parking mjesta standardnih i većih dimenzija. Garaža je osigurana 24-satnim video i fizičkim nadzorom, a opremnjena je čitačem registarskih oznaka na ulazu i stanicama za punjenje električnih automobila. Dio garaže namijenjen je poslovnom dijelu objekta i posjetiocima.

ZAJEDNIČKI SADRŽAJI STANARA

Isključivo stanarima Park Residence i njihovim gostima dostupni su prostori za odmor, rekreaciju i druženje, kao i brojne premium usluge. Dodatni sadržaj na otvorenom čini odignuti i ograđeni plato opremljen zelenilom, šetnicom, urbanim mobilijarom i dječijim igralištima. Stanari također mogu uživati u ugostiteljskim i shopping sadržajima u prizemlju, koji su otvorenog karaktera. Između ostalog, planirani su supermarket, apoteka, drogerija, vrtić, restorani, kozmetički i frizerski salon. Ovi sadržaji su odabrani primarno da svojom blizinom unaprijede kvalitet života stanara, a kao takvi pozitivno utiču i na standard cijelog naselja. Upravljanje kompleksom i održavanje zajedničkih dijelova objekta i opreme Park Residence obuhvata poslove i aktivnosti u svrhu održanja sigurnosti, funkcionalnosti, higijene i izgleda objekta.

POSLOVNI PROSTORI

U prizemnoj etaži koja je otvorena prema ulici i gdje se nalazi glavni ulaz u kompleks, planirani su poslovni sadržaj otvoreni za javnost, odabrani prvenstveno tako da odgovore na svakodnevne potrebe stanara ali i tako da Park Residence unaprijedi kvalitet života lokalne zajednice. Favorizovat ćemo sadržaje koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara Park Residence-a i bliže okoline, kao što su supermarketi, apoteke, drogerije, restorani, kozmetički i frizerski saloni itd. Na gornjoj suterenskoj etaži planiran je privatni vrtić.

 

 

Top