Sarajevo Family Place

Projekat Sarajevo Family Space
Investitor GS Real Estate d.o.o.
Projektant  
Nadzor  
Izvodac Famus - gradnja 3 d.o.o. Sarajevo
Lokacija Istočno Sarajevo
Površina brutto 17.230 m2
Početak radova 2018.
Završetak radova 2020.
Vrijednost projekta  
Kontakt  

Bosnian Flag

Projektovani stambeno-poslovni objekat "Sarajevo Family Place" se nalazi u Opštini Istočna Ilidža (Lukavica), u postojećoj izgrađenoj urbanoj strukturi, u neposrednoj blizini vlade RS, tržnog centra Tropik i hotela Beograd, sa pristupom iz Ulice Vojvode Radomira Putnika.

Objekat je stambeno-poslovne namjene, spratnosti Po+Pr+6, modernog arhitektonskog izraza, projektovan da zadovolji urbani stil života stanovnika kako funkcionalnim rješenjem tako i upotrijebljivim materijalima, opremom i samom materijalizacijom objekta. Ukupna površina objekta iznosi 17.230,00 m2 bruto građevinske površine.

Kompleks stambeno-poslovnih objekata se sastoji od tri objekta lamelnog tipa, ispod kojih se nalazi zajednička podzemna parking garaža, sa proširenjem prizemnog dijela unutar bloka. Planirano je da se objekti grade u etapama i to lamela 1 u prvoj etapi, lamela 2 u drugoj etapi i lamela 3 u trećoj etapi.

Namjena objekta je stambeno-poslovna, sa zajedničkom parking garažom u podrumskoj etaži, poslovnim prostorima u prizemlju, poslovnim prostorima kancelarijskog tipa na prvom spratu koji svojom namjenom ne utiču na kvalitet stanovanja na višim etažama, i stambenim prostorima na drugom, trećem, četvrtom, petom i šestom spratu. U svim lamelama su projektovani putnički liftovi.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top