Saray Residence Mejtas

Projekat Saray Residence Mejtaš
Investitor H&L Group d.o.o. Sarajevo
Projektant Kvadrat d.o.o. Sarajevo
Nadzor Domoinvest d.o.o. Sarajevo
Izvođač FAMUS-GRADNJA 3 Sarajevo
Lokacija Nikole Kašikovića 6 - Mejtaš
Površina 1.061,93 m2
Početak radova Oktobar 2014.
Završetak radova Januar 2015.
Vrijednost projekta  
Kontakt http://hl-group.ba

Bosnian Flag

Saray Residence Mejtaš se nalazi u ulici Nikole Kašikovića 6 na iznimno atraktivnoj lokaciji u centru grada. U neposrednoj blizini se nalazi sva potrebna infrastruktura za život u urbanoj sredini. U krugu od oko 500 m nalaze se ulica Ferhadija, ambulanta Mejtaš, Ekonomski fakultet UNSA, Muzička akademija Sarajevo, te ostale obrazovne i kulturne ustanove, trgovine, apoteka, pijaca, restorani, stajališta javnog gradskog saobraćaja i taxi stajalište.Prilikom gradnje koriste se samo moderni i kvalitetni materijali koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost.

Stanovi imaju etažno plinsko grijanje koje uz vrhunsku izolaciju osigurava racionalno korištenje energije za sve stanare. Vanjske roletne i klima uređaj je gratis za sve stanove u stambenom objektu Saray Residence Mejtaš.

Ukupna površina objekta je 1.061,93 m² s predviđenim suterenom – garažom, visokim prizemljem i tri sprata. U suterenu se nalazi osam garažnih mjesta i četiri ostave. Iz suterena je omogućen pristup ostalim etažama putem lifta. U stambenoj zgradi se nalazi ukupno dvanaest stanova koji se dijele na: dvosobne, trosobne i četverosobne stanove.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top