SO Vila Tempera

Projekat Vila Tempera
Investitor AHAETI d.o.o. Sarajevo
Projektant BS Projekt d.o.o. Sarajevo
Nadzor
Izvođač AHAETI d.o.o. Sarajevo
Lokacija Sarajevo
Površina  
Početak radova Novembar 2020.
Završetak radova Maj 2022.
Vrijednost projekta  
Kontakt +387 62 682 765

Bosnian Flag

Stambena vila nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u Općini Novo Sarajevo, naselju Grbavica, u ulici Radnička, nadomak prelijepog Vilsonovog šetališta, a samo pet minuta hoda od objekta nalazite se u centru svih dešavanja.

Za mirnu šetnju pored rijeke Miljacke, na udaljenosti od 1km, nalazi se Vilsonovo šetalište, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centri i ostali sadržaji su na korak od Vas na Marijinom dvoru, kao i blizina važnijih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim dijelovima grada.

Prostorna rješenja stanova odišu notom komfora, udobnosti i luksuza, a arhitektonski koncept objekta ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Nudimo stanove različitih struktura, od dvosobnih do četverosobnih, raspoređenih na pet etaža. Na svakoj etaži se nalaze po samo četiri stana, a objekat sadrži ukupno osamnaest stanova, što garantuje mir i privatnost stanovanja.

Dodatna privatnost je osigurana i garažom kojoj pristupaju samo vlasnici garažnih mjesta, a garaža je toplom vezom povezana sa stubištem i liftom zgrade. Parcela na kojoj se gradi Vila Tempera će biti ograđena, a objekat i prostor oko objekta pokriven video nadzorom.

Materijali sa kojima je planirana gradnja stambenog objekta Vila Tempera zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijama, te zaštitu od požara.

Stanovi su bogato opremljeni, izdvajamo podno grijanje u svim jedinicama – energent plin , fasadnu stolariju sa tri low-e stakla ispunjena argonom, klima uredjaj, prvoklasne podne obloge – parkete, keramiku prve klase, brendirane baterije i sanitarije, sigurnosna blindo vrata, vertikalni transport obezbjeđen niskošumnim liftom, video nadzor objekta.

Za ovaj projekat trenutno ne postoji video zapis...
 

 

Top