SPO Aragosta Banjaluka

Projekat Stambeno-poslovni kompleks Aragosta
Investitor Aragosta invest d.o.o. Banja Luka
Projektant Aragosta invest d.o.o. Banja Luka
Nadzor Slobodanka Vasić-Mihajlica dipl. ing. arh.
Izvođač Aragosta invest d.o.o. Banja Luka
Lokacija Banja Luka
Površina  
Početak radova April 2018.
Završetak radova Jul 2019.
Vrijednost projekta  
Kontakt http://aragostainvest.com

Bosnian Flag

Kompleks je smješten preko puta “Centruma”, u ulici Boška Tošića, na samo 10 minuta hoda od strogog centra grada, u dijelu Banje Luke koji se intenzivno razvija i prati duh i ritam 21. vijeka.

Neposredna blizina vrtića, osnovnih škola, univerziteta, trgovačkih centara i doma zdravlja čine ovu lokaciju idealnom za porodičan život. Uz odličnu saobraćajnu i pješačku komunikaciju sa ostalim dijelovima grada, vaš novi dom nalazi se nedaleko od centra, ali u isto vrijeme dovoljno izolovan od gradske vreve i gužve. Šetnja uz obližnju obalu rijeke Vrbas relaksiraće vas nakon napornog dana i stresa koji vrijeme ubrzanog življenja sa sobom nosi. Pored brojnih prednosti, atraktivnosti lokacije= doprinosi i velika potražnja stanova za iznajmljivanje od strane studenata, koji studiraju na fakultetima u neposrednoj blizini.

U prvoj fazi projekta, gradimo dvije lamele spratnosti Po+P+5+Pe, sa ukupno 75 stanova na šest etaža. Od jednosobnih do četvorosobnih stanova, svaki stan je osmišljen po mjeri savremenog čovjeka i u skladu sa svim standardima modernog stanovanja.

Prizemlje raspolaže sa dva poslovna prostora, a u podrumskoj etaži se nalaze parking mjesta. Pristup lameli 2 omogućen je iz ulice Boška Tošića, a lameli 1 i podrumskoj etaži pristupa se iz nove saobraćajnice, koja je okomita na ulicu Boška Tošića.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top