SPO Hidrokop Banjaluka

Projekat SPO Hidrokop - Pave Radana
Investitor HIDRO-KOP d.o.o. Banja Luka
Projektant INTEGROPROJEKT d.o.o. Banjaluka
Nadzor Janko Obradović dipl. ing. građ. - Zorana Grbić dipl. ing. arh.
Izvođač GP GRADIP AD Prnjavor
Lokacija Banja Luka
Površina 5.000 m2
Početak radova August 2017.
Završetak radova April 2019.
Vrijednost projekta  
Kontakt http://hidrokop.com

Bosnian Flag

Na odličnoj lokaciji, na uglu ulica Pave Radana i Prvog krajiškog korpusa smješten je luksuzni i visokokvalitetni stambeno poslovni objekat. Blizina ulice Veselina Masleše(Gospodska), Hotela Bosna, Vlade RS, Narodnog pozorišta, parka Mladena Stojanovića,osnovne škole Georigi Stojkov Rakovski i mnogih drugih bitnih lokacija, implicira da su sve aktivnosti administrativnog,društvenog, kulturnog i obrazovnog karaktera udaljene na samo nekoliko desetina metara i samim tim pozicionira ovu lokaciju u sam vrh najatraktivnijih lokacija u Banja Luci. Neposredno okruženje je mirnih sadržaja, te objekat kao individualni sa unutrašnjim dvorištem egzistira među stambeno-porodičnim objektima.

Lokacija je potpuno infrastrukturno opremljena i odlično povezana sa najužim centrom grada pruža ugođaj luksuza i života u jednoj od najatraktivnijih ulica Banja Luke.

Tehnički detalji projekta

Objekat je koncipiran kao stambeno-poslovni, spratnosti -2Po+P+5+Pe. Sa ukupno 33 stambene jedinice, strukture od garsonjere do četvorosobnih stanova, te visokim prizemljem sa galerijom , zadržana je početna ideja objekta manjeg broja stanova , kako bi se što veći komfor ostavio budućem korisniku ovog jedinstvenog prostora i dobio objekat koji koketira sa okolinom svojom prozračnošću, prirodno osunčan sa svih strana objekta. U podrumskim etažama, do koje se pristupa preko rampe, ukupno je predviđeno 39 parking mjesta od čega je 18 parking mjesta predviđeno na etaži -1Po i 21 parking mjesto na etaži -2Po.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top