SPO Ušće Tuzla

Projekat SPO Ušće
Investitor TIM GRADNJA d.o.o. Tuzla
Projektant  
Nadzor TEHNO-BIRO Tuzla
Izvođač Sagra d.o.o. Gračanica
Lokacija Stupine - Tuzla
Površina 11500 m2
Početak radova 2017.
Završetak radova 2019.
Vrijednost projekta Ca. 20 mil. KM
Kontakt http://timgradnja.ba

Bosnian Flag

Lokacija:

SPO “UŠČE” se gradi u popularnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, “DM” i tržni centar “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke, pijaca i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a visok kvalitet korištenih materijala i funkcionalnost su neke od karakteristika ove nekretnine. Fasada objekta sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima u kombinaciji sa 6-komornom PVC vanjskom stolarijom (aluplast profil debljine 85 mm sa tri dihtunga, sigenia okovom i troslojnim staklom sa LOW-E slojem) i aluminijskim roletnama, prvoklasni tarket (parket) debljine 14 mm, prvoklasne keramičke pločice i sanitarni uređaji i prostrani liftovi, garantuju budućem vlasniku dugoročno zadovoljstvo kupovinom ove nekretnine. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni, svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. U svakom hodniku je postavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. U lameli I2 su predviđena dva moderna lifta nosivosti 1100 kg (15 osoba) i 630 kg (8 osoba) brzine 1,6m/s. U lameli I3 je predviđen jedan lift nosivosti 1000 kg (13 osoba) brzine 1,6m/s. Za vanjske klima jedinice je postavljeno mjesto sa odvodom kondenzata.

Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu troškova.

SPO “UŠĆE” STUPINE se sastoji od dvije lamele različitih veličina:

– Lamela I2 – 2Sut+prizemlje+15+Pot

– Lamela I3 – 2Sut+prizemlje+8

U ponudi su 132 stana sljedećih površina:

– Jednoiposobni stanovi površine 30,01 m² i 39,05 m²

– Manji dvosobni stanovi površina 42,24 m²

– Veći dvosobni stanovi površina od 55,39 m² do 60,67 m²

– Manji trosobni stanovi površina od 62,71 m² i 68,62 m²

– Veći trosobni stanovi površina od 79,83 m² do 119,80 m²

– Četverosobni stanovi površina od 123,19 m² i 146,69 m²

– 9 poslovnih prostora površina od 28 m² do 500 m²

– 61 garaža i 17 parking mjesta površina od 13,68 m² do 25,75 m² koji se nalaze u suterenu objekta.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top