STUP 2 - Stambeno poslovni objekat

Projekat STUP 2 - Stambeno poslovni objekat
Investitor Penny Plus d.o.o. Sarajevo
Projektant  
Nadzor  
Izvođač  
Lokacija Stup
Površina  
Početak radova 2011.
Završetak radova 2013.
Vrijednost projekta  
Kontakt http://pennyplus.com

Bosnian Flag

U naselju Stup, Opština Ilidža, gradi se reprezentativni moderni stambeno-poslovni objekat vrhunskog dizajna i opremljenosti s ukupno 52 stana i jednim poslovnim prostorom, za ljude koji žele dostupnost svih sadržaja velikog naselja, blizinu velikih saobraćajnica i gradskog saobraćaja, ali na mirnoj i povučenoj lokaciji.

52 stambene jedinice različitih kvadratura posebno prilagođenih posljednjim zahtjevima tržišta, već od cca. 27m2 garsonjera do najveće cca. 124 m2 troiposobne stambene jedinice, sa 28 garažno-parking mjesta svrstavaju ovu građevinu u red najpoželjnijih. Nedvojbeno je da će za stanovima biti velika potražnja upravo na ovoj lokaciji.

Objekat se sastoji od suterena/podzemne etaže, prizemlja, galerije i 5 spratova:

- 28 garažnih-parking mjesta

- 1 poslovni prostor

- 52 stambene jedinice (7 garsonjera, 5 jednoiposobnih, 5 dvosobnih, 23 dvoiposobne i 12 troiposobnih stambenih jedinica)

Konstrukcija

Konstrukcija objekta je armirano-betonska, uz korištenje blok opeke za ispunu zidova na fasadi zgrade. Pregradni zidovi unutar stanova su od blok opeka. Toplotna izolacija na fasadi zgrade je od ekstrudiranog polistirena debljine 10 cm, a stanovi su dodatno izolirani prema stubištu sa toplotnom izolacijom debljine 5 cm.

Oprema

- Protuprovalna vrata

- Etažno plinsko grijanje

- PVC stolarija

- Kvalitetne pločice i sanitarna oprema

- Visokokvalitetni pod

- Izvrsna izolacija

- Videofon

- Lift

Lokacija

Stambeno-poslovni objekat nalazi se u ul. Munira Gavrankapetanovića, naselju Stup, Opština Ilidža, Sarajevo. Lokacija objekta svojim budućim stanarima nudi neposrednu blizinu svih sadržaja (obrazovne i kulturne institucije, igrališta, tržni centri, aerodrom, centri za sport i rekreaciju) koji su bitni za aktivnosti jedne savremene porodice. U blizini su i vrtić, škola, ambulanta, tržnica, stanica javnog prijevoza, trgovačko-uslužni, te ugostiteljski objekati (restoran, caffe bar).

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top