Avaz - Robot Tuzla

Projekat Avaz - Robot Tuzla
Investitor Avaz d.o.o. & Robot Commerce
Projektant Studio Argentarija d.o.o. Sarajevo
Nadzor  
Izvođač  
Lokacija Slatina - Tuzla
Površina 32.000 m2
Početak radova 2010.
Završetak radova 2012.
Vrijednost projekta 50 miliona KM
Kontakt http://robot.ba

Bosnian Flag

Ovaj objekat poznat po nazivu „Avaz-Robot“ Tuzla je prvi centar u Tuzli koji konceptualno spaja shopping, poslovni i stambeni ambijent u jednu jedinstvenu cjelinu. Lociran u užem gradskom jezgru Tuzle, svojom arhitekturom, sadržajima i kvalitetom gradnje postavit će nove standarde gradnje u ovom dijelu BiH.

U stambenom dijelu objekta (lamela „A“ i „B“) potencijalni kupci prepoznat će novi životni koncept visokog stila koji će pružati prepoznatljivost, kvalitetan život i životno okruženje koje zadovoljava i najzahtjevnije kupce stambenih prostora.

Poslovni dio objekta, prizemlje, mezanin i prvi sprat u lamelama „A“ i „B“ i prizemlje, I, II sprat lamele „C“ pogodni su za ekskluzivne shopping sadržaje i dobro poznate brendove (razne modne brendove, prodavnice kozmetike, tobacco shoppove, frizerske salone, gastro sadržaje, prodavnica igračaka, dječije igraonice, cafe sadržaje). Ovi sadržaji su pogodni da se napravi kratka shopping pauza te omogućavaju potrebni osjećaj lične slobode i uštede vremena. U poslovnim prostorima „lamela C“ (prizemlje i I sprat) „Robot“ Sarajevo će otvoriti supermarket i veliku prodavnicu tehnike. Za stanare i kupce poslovnih prostora na raspolaganju su 168 garaža na -1 što u potpunosti pokriva i sve potrebe budućih korisnika. Na krugu oko objekta nalazi se prostor predviđen za ljetne bašte i travnjake kao i fontanu a pješačka staza koja prolazi kroz objekat veže se za pješačku zonu koja vodi do starog dijela grada.

Trenutno ne postoji video zapis za ovaj projekat...
 

 

Top