Novi objekat u Vrtovima Riverine: Izgradnja stambene zgrade „Vila Magnolia“

vila magnolia vrtovi riverine 1

Nakon niza upješno završenih stambenih objekata u naselju Vrtovi Riverine na Ilidži, trenutno je u toku izgradnja nove stambene zgrade “Vila Magnolia“.

Stambeno naselje “Vrtovi Riverine”

Vrtovi Riverine je naselje zatvorenog tipa sa kontolisanom ulaznom rampom što daje potpuno drugačiji koncept življenja. Pokriveno je Video nadzorom pa mališani mogu da uživaju i odrastaju u sigurnom okruženju.

U naselju ima dovoljno slobodnog prostora između objekata koje povezuje dječiji park i dovoljan broj vanjskih parking mjesta. Zelene površine unose poseban mir i krase čitavo okruženje.

“Vila Magnolia”

vila magnolia 01

Vila Magnolia je savremeno arhitektonski oblikovan objekat, sa 61 moderno dizajniranom stambenom jedinicom. Objekat će činiti prizemlje, sedam spratova, suteren u kojem će se nalaziti garažna mjesta i ostave, a sve će biti povezano liftom. Svaki stan će sadržavati trofazni priključak električne energije angažovane snage 10kW, kao i vlastito brojilo za električnu energiju, gas i vodu. Stanovi će sadržavati kondenzacijske bojlere koji štede potrošnju plina i do 20%, a što znatno povećava energetsku efikasnost objekta.

Vila Magnolia se sastoji od više tipova stanova, i to: garsonjera, stan sa jednom spavaćom sobom, stan sa dvije spavaće sobe i stan sa tri spavaće sobe. Najmanji stan je površine 35 kvadrata, dok je najveći stan površine 77 kvadrata.

Stanovi sa dvije sobe će pored kupatila imati i dodatni wc, dok su stanovi sa tri sobe specifični po master spavaćoj sobi, koja će sadržavati vlastito kupatilo. Svaki stan će posjedovati balkon/lođu.
Trenutno su u ponudi stanovi sa dvije spavaće sobe od 59 m2, dostupni na različitim etažama.

Dodatni sadržaji po kojim su prepoznatljivi novoizgrađeni objekti u Vrtovima Riverine neće nedostajati ni u Vili Magnolia. Na posljednjem spratu objekta nalaziće se krovna terasa sa roštiljem, a stanari će imati vlastitu fitness prostoriju besplatno na korištenje.

vila magnolia 02

Krovna terasa sa roštiljem

vila magnolia 03

Fitness prostorija

 

Kraj izgradnje “Vila Magnolia” je planiran u novembru, 2022. godine.

Odjel marketinga i prodaje: 033/806-026, 061/064-533 (viber, whatsapp)

(sa-c.net)

 

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top