Sarajevo Waves nastavlja sa izgradnjom još jedne zgrade

sarajevo waves visual dec 2019

Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest d.o.o uskoro kreće sa izgradnjom novog poslovno-stambenog objekta, gdje će biti oko 25 stanova za prodaju, te je unutar objekta planiran bazen, teretana, saloni za uljepšavanje i zdravlje, te ostale široke ponude koje su potrebne našim klijentima u okviru kompleksa, ali i svim građanima.

Proširivanjem svoje ponude nastojimo pokazati da su potrebe i želje naših klijenata na prvom mjestu. Kvadrature stambenih jedinica su prilagođene različitim ukusima. U cijenu stana je uključen porez kao poklon našim kupcima. Vanjski izgled zgrade neće odstupati od prepoznatljivog sofisticiranog izgleda Sarajevo Wavesa. Trudimo se da obezbjedimo komfor i moderan stil života u skladu sa našim sloganom "Nova dimenzija stanovanja".

Kako nam je poznato, u projekat je do sada uloženo 30 miliona konvertibilnih maraka, a plan je da se uloži još 35 miliona do završetka projekta. Kompanija Waves d.o.o kao kćerka Compact Investa, nudi opciju "Smart Investment", gdje je vlasnicima stanova ponuđeno da kroz iznajmljivanje ostvare povrat novca na uloženi kapital. Projekat predstavlja odličnu priliku klijentima iz dijaspore da ostvare profit prilikom njihovog odsustva. Iznajmljivanje je koncipirano po hotelskom sistemu sa recepcijom, servisom čišćenja i održavanja profesionalnom opremom, te opcijom rezervisanja doručka.

Uz olimpijske ljepote Igmana i Bjelašnice, te zelene površine oko zgrade, Sarajevo Waves nudi osjećaj relaksacije i ugodnosti za Vas i porodicu. Velike površine oko zgrada i prostranost omogućavaju laki ulazak i izlazak automobilom, te jednostavno i lagano parkiranje automobila u garaži.

(sa-c.net)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top