VIDEO - Izgradnja kompleksa Park Residence

park residence crni vrh juli 2022 1

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa Park Residence, u potpunosti će promijeniti vizuelni identitet Sarajeva i započeti novu eru komfora u elitnom životnom prostoru.

Nakon završene faze rušenja, uklanjanja postojećih objekata na lokalitetu i pripremnih građevinskih radova te po dobivanju pravosnažne građevinske dozvole, započeli su glavni građevinski radovi na izgradnji ovog projekta.

Odgovornost izvođenja armirano-betonskih radova povjerena je kompaniji “Duljević” d.o.o., Sarajevo, koja više od 20 godina uspješno posluje na tržištu, a specijalizirana je za izvođenje radova u građevinarstvu i potpisuju preko 350 uspješno izgrađenih objekata.

Investitori Park Residencea su odlučni u namjeri da pokažu da se luksuzni i veliki projekti mogu realizovati i u Sarajevu te da standard prestiža i komfora savremenog stila življenja nije rezervisan samo za svjetske metropole.

Uprkos tome što je smješten u strogom centru Sarajeva, jedinstvena pozicija Park Residencea na uzvišenju bogatom vegetacijom nudi osjećaj života u zelenoj oazi, izolovanoj od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja. Upotrebom panoramskih staklenih stijena omogućene su fantastične vizure na cijelo Sarajevo.

Park Residence čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Park Residence pored udubnosti i privatnosti vlastitog luksuznog doma nudi i uživanje u raznovrsnim sadržajima, namjenjenim isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren. Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residence-a su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.

Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl. Gallery Shopping Mall biti će otvoren za javnost i primarna misija je da unaprijedi kvalitet života stanara Park Residence ali i lokalne zajednice.

park residence crni vrh sarajevo visual 1

Nakon realizacije ovog izuzetnog projekta, investitori ostaju prisutni kroz Park Residence Facility čiji zadatak je profesionalno upravljanje i održavanje kompleksa, kao i pružanje dodatnih usluga stanarima. Park Residence Sarajevo, na domaće tržište donio je i jedinstven koncept prodajnog centra za nekretnine – Park Residence Sales Centre. Lociran također u samom centru Sarajeva, u objektu sa kojim dijelimo historijsku vrijednost i značaj investiranja u nekretnine.

Razumjevajući koliko je pri rješavanju stambenog pitanja ili ulaganju u nekretninu potrebna profesionalna podrška, investitori Park Residence Sarajevo otvorili su prodajni centar, uložili u inovativnu tehnologiju koja je od velike pomoći pri izboru novog doma.

U toku 2022. godine, planirana je izgradnja oglednog stana koji će se nalaziti na vrhu zgrade Sales Centra. Kupci će imati mogućnost prošetati se stanom koji će biti identične materijalizacije i nivoa opremljenosti kao stanovi u Park Residence.

U nastavku pogledajte trenutno stanje na gradilištu:

(sa-c.net/ Aerial)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top