Međunarodni sajam hortikulture u Beogradu od 4. do 7. aprila

pejzazna arhitektura ilustracijaZaštitni znak proljećnog sajamskog kalendara, manifestacija BeoPlantFair posvećena cvijeću i plodovima prirode, na najlepši način nosi snažnu poruku o važnosti očuvanja prirode i ekološke osvješćenosti, saopšteno je na sajtu Beogradskog sajma.

Pod sloganom "Bašta u srcu grada" od 4. do 7. aprila u hali 5 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, održaće se 24. Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair, 22. Izložba ljekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, 7. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpo i 3. Izložba organske proizvodnje Organic Fest.

Program sajma raspoređen je u četiri celine: Flora, Zeleni dizajn, Darovi prirode i Organik fest i MotoPlantExpo.

Na izložbi prodajnog karaktera učesnici će predstaviti sve oblasti hortikulture – uzgajanje cvijeća i cvijetnog materijala, proizvodnju sadnica i sjemenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje ljekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, mehanizaciju za hortikulturu, zalivne sisteme, plastenike, sredstva za prehranjivanje i zaštitu biljaka, pejzažnu arhitekturu…

(eKapija)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top