Sarajevo | Construction News

23 Jan 2015 23:59 #4487 by Fache
:ohmy: Ima li vise informacija :ohmy:

To je tvoje pravilo, moje ne

Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.

24 Jan 2015 15:06 #4491 by Eldinjhi_72
Hajde malo brze sa tim informacijama,jertaj toranj izgleda pravo mocno.Gdje bi bila ta lokacija i sta ce to da bude???Ima li vise slika projekt??

24 Jan 2015 15:28 #4493 by Fache
Iza Sarajevo City Centra.

25 Jan 2015 01:35 #4494 by Eldinjhi_72
Predpostavljam na onom parkingu do Miljacke???A sta ce to da bude i po onoj slici izgleda dosta,dosta visocije od SCC...

25 Jan 2015 12:04 #4496 by Fache

Eldinjhi_72 wrote: Predpostavljam na onom parkingu do Miljacke???A sta ce to da bude i po onoj slici izgleda dosta,dosta visocije od SCC...

Cini mi se da je na mjestu parkinga, a prema slici ima 220-250 metara :whistle:

25 Jan 2015 18:25 #4497 by Eldinjhi_72
Da ne bude to jos jedan pusti san o novom objektu,isto kao i o trecem neboderu unitica i drugom tornju avaza i jos nekom projektima o kojima se pricalo pa nema nista..Vjerovatno se odustalo i od tornja onog jeli importane centra ili sta je sa tim???

25 Jan 2015 19:57 - 25 Jan 2015 19:58 #4498 by Charmed
I mene zanima sta je sa Importanne Centrom? Je li se odustalo od dalje gradnje? Vidim na stranici im i dalje stoji ovaj drugi toranj: http://www.importanne.ba/
I sta je sa onim malim kucicama ili sta su vec izmedju Raiffeisen objekta i onog nebodera sa Violetinom reklamom? To su one male kucice sto se vide sa glavne ceste a izgledaju jako ruzno. Steta one lokacije.

26 Jan 2015 10:21 #4499 by Eldinjhi_72
Sta ce da bude,tu ce stajatijer nema ko da isprofitira od njih.mi smo ti takvi napravimo nesto lijepo ali pored toga je obavezno nesto u raspadu,samo kad pogledas SCC a pored njega kvart za povratiti,pa onda Hotel Bristol i ona zgrada pored bez fasade,pa pogledaj twist tower a pored kao rizno polje pa stari avaz na nedzaricima sve kuce okolo...Nemamo mi stila za gradnju i ljepotu,jer na zapadu kada prave nesto onda i okolinu uljepsaju da sve bude kako treba a ne ostave rusevinu pored kao kod nas..

26 Jan 2015 11:48 #4500 by Fache

Charmed wrote: I mene zanima sta je sa Importanne Centrom? Je li se odustalo od dalje gradnje? Vidim na stranici im i dalje stoji ovaj drugi toranj: http://www.importanne.ba/
I sta je sa onim malim kucicama ili sta su vec izmedju Raiffeisen objekta i onog nebodera sa Violetinom reklamom? To su one male kucice sto se vide sa glavne ceste a izgledaju jako ruzno. Steta one lokacije.

Pa prvo treba da se izmjesti zgrada policijske uprave u Novom Sarajevu, jer je ona prepreka... Kada ce se to desiti, niko ne zna ali bilo bi lijepo da se zavrsi i 4 objekat koji je ujedno i najvisi...

26 Jan 2015 12:45 #4501 by Fache
by emir_tz (skyscrapercity)

Time to create page: 0.731 seconds