Sarajevo | Construction News

28 Jan 2015 22:14 #4521 by Fache
Nemam pojma za taj neki tunel, prvi put cujem... Ma kakav Dallas nema za kifle...

To je tvoje pravilo, moje ne

Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.

28 Jan 2015 23:30 #4522 by Eldinjhi_72
tako je izgledao taj pasaz,to nije bilo pod zemljom to je bilo preko Miljacke,ali kao sto rekoh od koncertne dvorane nece nikad biti nista,kao i od mnogih projekata koji su bili ovdje..Zao mi je samo onaj jedan je bio dobar preko puta RTV doma isto neki multikomleks za televiziju ili sta je vec bilo...Da se ja pitam meni bi bio prioritet da uradim fasadu na zgradi tlevizije ili da se na neki drugi nacin sredi jer onaj beton je bas fuj...

29 Jan 2015 15:11 #4523 by neXus
www.sa-c.net/index.php/component/content/article/30/351.html

Kakav je ovo projekat sada na marin dvoru? Pa ljudi ovo fenomenalno izgleda !!!!

Kada počinje izgradnja? :excited:

Svaka čast sac opet prvi objavljujete ekskluzivne projekte u našem lijepom šeheru :goodjob:

29 Jan 2015 15:12 #4524 by Fache

29 Jan 2015 15:16 #4525 by neXus
Najpozitivnija stvar je što u tekstu piše da ostaje i koncertna dvorana :bravo:

:party:

29 Jan 2015 15:17 #4526 by Charmed
WOW, FENOMENALNO! Daj Boze da se realizuje ali nisam optimistican!

29 Jan 2015 15:20 #4527 by Fache

neXus wrote: Najpozitivnija stvar je što u tekstu piše da ostaje i koncertna dvorana :bravo:

:party:

Da i ja sam to primjetio :bravo:

29 Jan 2015 17:41 #4528 by Eldinjhi_72
Sve je ovo fino sto se predstavljaju novi objekti jer kad bi se ovo izgradilo grad bi bio puno ljepsi ali samo mi nije jasno ko bi to finansirao,kao i onaj toranj,pa onda ona Nova Ilidza sto bi kostala 4 mlrd maraka...Koliko j do sada ovako dobrih projekata bilo a koliko ih se realizovalo???Trebamo biti realni,jer Sarajevo je iako je moj grad kasaba u odnosu na Beograd i Zagreb da bi neko ulagao u onako slozenu drzavu..

29 Jan 2015 17:47 #4529 by Fache

Eldinjhi_72 wrote: Sve je ovo fino sto se predstavljaju novi objekti jer kad bi se ovo izgradilo grad bi bio puno ljepsi ali samo mi nije jasno ko bi to finansirao,kao i onaj toranj,pa onda ona Nova Ilidza sto bi kostala 4 mlrd maraka...Koliko j do sada ovako dobrih projekata bilo a koliko ih se realizovalo???Trebamo biti realni,jer Sarajevo je iako je moj grad kasaba u odnosu na Beograd i Zagreb da bi neko ulagao u onako slozenu drzavu..

Ne slažem se! Zagrebu svaka čast ali je Beograd jedan od najružnijih gradova u kojima sam bio...

The following user(s) said Thank You: Charmed

29 Jan 2015 20:51 #4530 by Charmed
Admire kolike su sanse da se realizuje ovaj projekat na M. Dvoru?

Time to create page: 0.777 seconds