Sarajevo | Construction News

26 Jan 2015 19:59 #4505 by Eldinjhi_72
Fina slika,ali daj boze da ista bude od ovoga..ne kontam stave sliku projekta i onda nista ne napisu o tome...Sada me zanima nesto kako se zvao onaj projekat na Sid-u sto se kao poceo da pravi kao neki shopping centar jeli to zavrseno ili se i sa tim stalo..Gledam one slike sa stupske petlje pa mi u oko zapade hecco da nikad nije dovrsen,ne kontam kako opstina dopusti da to tako stoji godinama i kvari izgled,ali ocito to samo kod nas moze..

Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.

26 Jan 2015 21:34 #4506 by Fache
Kakav projekat na Sid-u, sta je Sid ?

To je tvoje pravilo, moje ne

27 Jan 2015 00:00 #4507 by Eldinjhi_72
Moka greska pogrijesio sam slovo nije Sid vec Sip-Betonija.kako se zvao onaj centar tamo sto se poceo graditi,dokle se doslo sa tim...

27 Jan 2015 00:53 #4509 by Fache

Eldinjhi_72 wrote: Moka greska pogrijesio sam slovo nije Sid vec Sip-Betonija.kako se zvao onaj centar tamo sto se poceo graditi,dokle se doslo sa tim...

Koliko znam to je zavrseno ali se promjenila namjena, napravljen je auto centar, opel ili nesto...

27 Jan 2015 14:01 - 27 Jan 2015 14:01 #4512 by Fache
Još par slikica :)

27 Jan 2015 14:47 #4513 by Eldinjhi_72
Ti vidim imas ti slika od ovog projekta,ali nista ne govoris sta ce to da bude,ko ce da pravi i sve druge informacije...Koliko vidim na ovom projektu zid prema Miljacki bi se srusio pa bi bile kao stepenice gdje bi se moglo sjediti mada miris iz rijeke nebi bio bas ugodan za udisati haha,ali mnogo je ljepse nego onaj sad zid sto se pola obrusio..

27 Jan 2015 20:14 #4516 by Fache
I meni se svidja to stepeniste prema Miljacki... Nemam nekih posebnih informacija ali prema situaciji mi se cini da ovo nije na mjestu koncertne dvorane, ona dodje izmedju C i B?

27 Jan 2015 23:24 #4517 by Eldinjhi_72
Od te dvorane ocito nece nikad nista,ili ce se napraviti sasvim neka druga gradjevina..Zar odmah iza SCC nece biti neka zgrada cak sam i projekat vidio i ona bi stajala poprijecno a ovo mi bas izgleda da bi zauzimalo veliku povrsinu...Bilo kako bilo onaj dio grada je dole prema Skenderiji totalno ruglo sa svim onim rusevnim zgradama,zatim starim Valterom pericem i onom zgradom Energoinvesta-iris kompijuteri,a da ne pricam o stabenim zgradama...

28 Jan 2015 11:17 #4518 by Fache
A uvijek se moze planirati dvorana u sklopu ovakvog objekta... A to je stambena, "humanus" cini mi se ali je on dalje na istoku.

28 Jan 2015 16:00 #4519 by Eldinjhi_72
Meni kako se ucinilo da je on odmah iza SCC...Naravno da moze ali nasa su to posla,a koliko se sjecam ona dvorana je iala onaj kao tunel preko Miljacke ili sta je ono bilo pa je bila povezana sa nekom gradjevinom ili sam ja to pobrkao loncice...Jeli se odustalo i od onoga Dallas projekta sto je bio izlozen ovdje...

Time to create page: 0.129 seconds