Sarajevo | Stambeni objekti
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Objave: 224
- Thank you received: 0
Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.
- Charmed
- Gold Boarder
- Objave: 169
- Admir
- Administrator
Charmed wrote: Kongresni centar je samo prijedlog. Ima zavrsenu svu dokumentaciju ali nema investitora, koliko sam ja upucen.
Ma da, mada neće nijedan ozbiljan investitor doći i raditi po njihovom projektu. Svako će projekat prilagoditi onako kako njemu odgovara tako da...
Sei bella come un gol al 90´!
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Admir
- Administrator
Eldinjho wrote: A sta je sa neboderima na Ilidzi jesu li dva ili 4 kao na onom videu???Ovo ne kontam za kongresni,ako je onaj projekat pobjedio na tenderu i bio je promovisan u Ljubljani,zasto bi sad Opstina nesto mjenjala ako se nadje invenstitor...Oni hoce takav objekat i zasto bi htjeli da prilagode i da mjenjaju po invenstitoru..Oni traze lovu za svoj projekat..To je isto kao za autoput nasi napravili trasu i sada onaj ko je dobio posao da radi kaze ne moze ovako nego kako ja mislim da je najbolje...Naprosto mislim da grijesite i da nije tako...
Nije 4 nego 5 a sad se rade 2 pa možemo pretpostaviti da će dalja izgradnja zavisiti od zainteresovanosti za prva dva objekta. Što se tiče kongresnog centra, živi bili pa vidjeli...
- Admir
- Administrator
- Charmed
- Gold Boarder
- Objave: 169
Primijetio sam da tvoje objave i slike najcesce objavljuju korisnici Alien-x, Silver King i ButtersTM. Nisu oni zlonamjerni, koliko ja pratim.
- Admir
- Administrator
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Fache
- Platinum Boarder
- Objave: 909
- Thank you received: 5
Zgrada za smještaj interno raseljenih porodica iz Starog Grada, koja je sagrađena u naselju Baruthana, svečano će biti otvorena sutra, 29. septembra, 2016. godine u 13,00 sati. Gradnja ovog objekta počela je u januaru 2013. godine i u njoj su učestvovali Općina Stari Grad Sarajevo, Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS i humanitarna organizacija Hilfswerk Austria International. U novosagrađenom objektu stanove će dobiti 11 interno raseljenih porodica.
Planirano je da svečanom otvaranju zgrade na Baruthani prisustvuju načelnik Općine Stari Grad Sarajevo Ibrahim Hadžibajrić, ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS Amela Dutbegović, direktorica humanitarne organizacije Hilfswerk Austria International Suzana Jašarević i budući korisnici stanova.
starigrad.ba
To je tvoje pravilo, moje ne