Poziv jedinicama lokalne samouprave Republike Srpske za saradnju u okviru programa ''NovEE zgrade RS – za ustede''

energetska efikasnost_ilustracijaMinistarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta "Podsticanje energetske efikasnosti u BiH" obavještava jedinice lokalne samouprave da će se od 16. aprila do 30. aprila 2018. godine provoditi prikupljanje prijava jedinica lokalne samouprave radi izbora dva objekta za implementaciju programa jačanja primjene mjera energetske efikasnosti u zgradarstvu, u okviru programa "NovEE zgrade RS – za uštede", koji će se realizovati u periodu 2018-2019. godine.

Zainteresovane jedinice lokalne samouprave dostavljaju pismo namjere, potpisano od strane gradonačelika/načelnika opštine, kojim se prihvata učešće na javnom pozivu te uz isto prilažu:

  • Popunjeni upitnik sa informacijama o jednici lokalne samouprave potpisan od strane Gradonačelnika/Načelnika ili lica koje on ovlasti (Prilog 1/2)
  • Popunjeni upitnik sa informacijama o objektu potpisan od strane investitora (Prilog 2/2)

Upitnici se mogu preuzeti na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske - ispod vijesti.

Jedinica lokalne samouprave podnosi prijavu u elektronskom obliku na e-mail adresu Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa naznakom predmeta: Prijava na javni poziv u okviru programa "NovEE zgrade RS – za uštede".

Poziv je otvoren od 16. aprila do 30. aprila 2018. godine. Krajnji rok za podnošenje prijave projekta jedinica lokalne samoprave je 30. april 2018. godine.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje.

(sa-c.net)


Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top