Sajam: BAU 2013

bau 2013


BAU 2013 obuhvata sve iz oblasti arhitekture, materijala i sistema za industrijsku, komercijalnu i stambenu izgradnju, kao i za uređenje enterijera. Ponuda je podeljena prema građevinskim materijalima i prema proizvodnim i tematskim oblastima. Teme budućnosti, poput zaštite životne sredine i gradnje po meri različitih generacija, igraju značajnu ulogu u svim izlagačkim oblastima.

 

BAU 2013 je:

    •  poslovno orijentisan i sveobuhvatan sajam – Poslovna, informativna i platforma kontakata za sve one koji posluju u oblasti projektovanja, izgradnje i upravljanja objektima.
    •  praktičan i inovativan – Inovativni materijali i proizvodi za komercijalne i stambene namjene, uređenje enterijera za novogradnju i održavanje.
    •  međunarodni i nacionalnisajam – sa oko 238.000 posjetilaca i 2.000 izlagača, vodeći u Evropi i definiše standarde širom svijeta.
    •  inspirativan za arhitekte i inžinjere – BAU je sajam broj jedan iz oblasti projektovanja: oko 50.000 posjetilaca iz projektantskih i arhitektonskih biroa iz cijelog svijeta.
    •  okrenut ka budućnosti – Konkretna rješenja i inovativne ideje kao odgovor globalnim ekološkim i društvenim izazovima.

 

Ukoliko želite da postanete dio svjetskog sajma arhitekture, materijala i sistema, karte možete kupiti ovdje.

Za ostale informacije posjetite zvaničnu internet stranicu BAU 2013.

(sa-c.net)


 

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top