Sajam INTERIO & EXTERIO

interio2015

U centru grada Sarajeva od 18. do 23.03.2015. godine u organizaciji Centra Skenderija - Sarajevskog Sajma održaće se izuzetno značajna sajamska manifestacija:

33. Međunarodni sajam šumarstva, drveta, namještaja i unutrašnjeg uređenja - INTERIO
2. Međunarodni sajam pejzažne arhitekture i hortikulture - EXTERIO

Već dugi niz godina INTERIO je centralno mjesto prezentacija proizvoda i usluga u oblasti drvne industrije i unutrašnjeg uređenja. Suvišno je govoriti o značaju unutrašnjeg uređenja, dizajnu i proizvodima koji omogućavaju kreativno, kvalitetno i praktično uređenje prostora u kojim čovjek provodi veći dio svog života. Međutim, za čovjekov ugodniji život neosporno je bitno i uređenje vanjskih prostora, te sve više do izražaja dolazi pejzažna arhitektura i hortikultura.

INTERIO & EXTERIO je centralno mjesto prezentacije slijedećih proizvoda i usluga:

INTERIO: Namještaj svih vrsta, kompletna oprema za unutrašnju dekoraciju stambenih i poslovnih prostora, rasvjeta, podovi, podne prostirke, strojevi i alati za šumsku i drvnu industriju, oprema za zaštitu šuma, oprema za projektovanje u šumarstvu, mašine i alati za obradu drveta, repromaterijal za drvnu industriju, itd

EXTERIO: Namještaj i oprema za vanjsko uređenje, podne obloge, rasvjeta, baštenska galanterija, baštenski namještaj, bazeni i oprema za bazene, dekorativni beton, dekorativne vaze, fontane i česme, ljetnikovci i paviljoni, tende i suncobrani, strojevi i alati za vanjsko uređenje, sjemenski materijal, sadnice, svježe cvijeće, biljke od svile, suho cvijeće, oprema i pribor.

Zahvaljujući saradnji Centra „Skenderija" sa mnogobrojnim izlagačima, zatim Vanjskotrgovinskom komorom i „Šumarskim fakultetom" u Sarajevu „INTERIO" i „EXTERIO" će biti mjesto susreta koje omogućava razvoj poslovanja, dodatno educiranje i uspješnu kupovinu. Slijedom najava mnogobrojnih izlagača (Fef, Zart, Morea, Izazov, Divan, Kana N&N ...) raznovrsni proizvodi će biti dostupni po sajamskim cijenama.

Seminar na temu "Povećanje konkurentnosti drvne industrije za izvoz" u organizaciji Vanjskotrgovinske komore BiH će se održati 19.03. od 11:00 do 15:30 sati u Svečanom salonu Centra Skenderija. U prostoru sajma će se održavati predavanja na temu pejzažna arhitektura i hortikultura u organizaciji Šumarskog fakulteta u Sarajevu.

Svečano otvaranje sajma Interio / Exterio biće upriličeno 18. marta u 11:00 sati. Cijena ulaznice je 1,00 KM.

(sa-c.net)


 

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top