Mišković počeo gradnju novog Delta Planeta

delta planet nis visual

Postavljanjem kamena temeljca danas je svečano počela izgradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Objekat će biti izgrađen na dvije etaže, sa parkingom za 850 vozila.

Podsjetimo da je kompanija Delta prošle godine otvorila najveći tržni centar u BiH – Delta Planet Banjaluka. Njen vlasnik Miroslav Mišković nedavno je najavio gradnju sličnog centra u Sarajevu vrijednog 90 miliona eura.

"Danas je svečano počela gradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Investicija vrijedna 70 miliona eura promijenit će izgled grada i navike Nišlija. Čast da simbolično započnu gradnju dobile su mlade Nišlije, sada zaposlene u Delti, kroz program Mladi lideri" – napisao je na Facebooku Mišković.

Budući šoping mol u Nišu, kako je danas rečeno, posjetiocima će ponuditi nove internacionalne i domaće brendove, ali i mnogo sadržaja posvećenih zabavi: od prvog 4DX kina u Nišu, do restorana i atraktivnih kafića.

"Delta nastavlja svoj veliki investicioni ciklus, koji je započeo gradnjom hotela InterContinental u Ljubljani, nastavljen Delta Planetom u Banjaluci, a zatim i Delta Planetom u Varni. U ovom trenutku gradimo i Indigo hotel u Beogradu, poslovnu zgradu Delta House takođe u Beogradu i počinjemo gradnju šoping mola Delta Planet u Nišu. To našu kompaniju bez sumnje čini najvećim regionalnim investitorom u oblasti nekretnina" – kazala je Zorana Burlić, generalna direktorica Delta Real Estate Grupe.

Najavila je plan kompanije da u narednim godinama investira oko 400 miliona eura, što će donijeti izgradnju 370.000 kvadrata poslovnog prostora.

Delta Planet Niš imat će ukupnu površinu od 40 hiljada kvadrata, a ukupna vrijednost investicije iznosi 70 miliona eura.

Svečano otvaranje Delta Planeta u Nišu planirano je za proljeće iduće godine.

(biznisinfo.ba)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top