Beograd dobija još jedan veliki tržni centar

mpc shopping centar beograd visual

Nov i moderan šoping centar, sa više od 43.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i ukupne površine centra od 130.000 m2, gradi se na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve. Riječ je o investiciji kompanije MPC Properties, koja će u ovaj objekat uložiti više od 100 mil EUR.

Novi šoping centar, čije je otvaranje planirano početkom 2020. godine, svojom izgradnjom će obogatiti sadržaj na lokaciji gdje postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom, saopštio je investitor, a zahvaljujući ovoj investiciji, kako dodaju, više od 150 najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova svojom ponudom će oplemeniti ovaj dio Beograda.

Pored lokacije, šoping centar biće prepoznatljiv i po inovativnom konceptu koji prati posljednje svjetske trendove u retailu sa više otvorenih površina, puno prirodnog svjetla i zelenila, a sve sa ciljem da se potrošačima pruži maksimalni ugođaj boravka i kupovine. Moderan i urbani dizajn objekta idejno je rješenje poznatog internacionalnog arhitektonskog biroa Chapman Taylor iz Diseldorfa.

Novi špoping centar će gostima ponuditi i bioskop, supermarket i bogat gastronomski izbor sa kafićima i restoranima.

Ovo je još jedna je u nizu investicija kompanije MPC Properties, koja je na tržištu poznata i po tome što u svom vlasništvu ima najveći šoping centar u regionu, Ušće Shopping Center.

(eKapija.com)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top