Otvoren Grand park hotel Rovinj, najveća turistička investicija u Hrvatskoj

Grand Park Hotel RovinjU Rovinju je jučer otvoren Grand park hotel Rovinj, jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj.

Time je Adris grupa završila uređenje jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu, Monte Mulini, u koju je uloženo ukupno milijardu i po kuna (oko 200 miliona eura), saopšteno je iz te kompanije.

Zona, u neposrednoj blizini starogradskog jezgra Rovinja, obuhvata hotele Monte Mulini, Bitik hotel prilagođen najvišim standardima i Lone, prvi hrvatski design hotel, kao i nedavno preuređen hotel Eden. U neposrednoj blizini nalaze se i šetalište i plaža Mulini Beach, prenosi portal Seebiz.

Najveći dio investicija odnosi se upravo na Grand Park Hotel Rovinj, čija je izgradnja počela 2017. godine. Riječ je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turistički dio posla, vrijednoj skoro 700 miliona kuna, a projekat hotela proglašen je i strateškim projektom Vlade Hrvatske.

Kako navode u Adrisu, na ovom projektu angažovani su najbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Novi hotel je otvorio oko tri stotine novih radnih mjesta, a svi zaposleni su prošli višemjesečne intenzivne edukacije.

(Tanjug)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top