Počinje izgradnja velikog tržnog centra u Leskovcu

leskovac trzni Centar

Tržni centar sa 16 prodavnica brendirane garderobe i besplatnim parkingom, koji će se nalaziti na prostoru nekadašnje tekstilne fabrike Crvena zvezda, Leskovčani će, kako kažu u kompaniji koja gradi objekat, dobiti na jesen. Na izgradnji centra radiće oko 500 ljudi, a posao u njemu će, nakon otvaranja, dobiti oko 200 Leskovčana.

Investitor je multinacionalna kompanija Poseidon group, a prema rečima direktora ove firme Džejmsa Gana, osim brendirane garderobe, građanima će biti dostupni i kafići, kao i 173 besplatna parking mesta.

"Leskovac je grad sa povoljnim poslovnim okruženjem i zbog toga smo odlučili da naš četvrti tržni centar otvorimo ovde. Novi retail park biće otvoren na jesen ove godine. Za početak ova investicija od 10 miliona evra postaće nova destinacija za kupovinu i zabavu za kupce u južnom delu Srbije" - kaže Gan.

Pored Leskovca, takozvani retail parkovi postoje u Beogradu, Somboru i Šapcu. Osim u Srbiji, predstavništva imaju u matičnoj Velikoj Britaniji, zatim u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

(juznevesti.com)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top