Postavljen kamen temeljac za kulu Usce Tower Two

usce tower_fasada_3D

Članica borda direktora kompanije MPC Properties Tijana Vujović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su položili kamen temeljac za novi poslovni objekat A+ klase - zgradu Ušće Tower Two. Ovim je obeležen početak realizacije još jednog projekta kompanije MPC Properties.

Vrijednost ovog projekta procijenjena je na oko 65 mil EUR.

Locirana na ušću Save u Dunav, Ušće Tower Two imaće odličnu konekciju sa svim delovima grada, navode iz MPC Properties. Projektovan kao poslovna zgrada A+ klase, objekat Ušće Tower Two će imati 22 sprata i površinu za izdavanje od 23.200 m2.

Posebnu pogodnost, pored izuzetne fleksibilnosti objekta, predstavlja i sistem prirodne ventilacije. Objekat će imati i podzemnu garažu neto površine 21.000 m2 sa 740 parking mesta.

"Poslovna zgrada biće sagrađena u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje, sa krajnjim ciljem da zaposlenima obezbedi novi nivo udobnog i zdravog radnog okruženja" - izjavila je Tijana Vujović, članica borda direktora MPC Properties.

Gradonačelnik Siniša Mali istakao je da će nova kula Ušća potpuno promeniti izgled ovog dela grada, te da će Beograd dobiti dve kule bliznakinje kao što ih imaju i veliki evropski i svetski finansijski centri, poput Frankfurta, Londona i Amsterdama.

Pored visokokvalitetnog kancelarijskog prostora, Ušće Tower Two će svojim korisnicima ponuditi i prostranu zelenu oazu ispred poslovnog centra. U neposrednoj blizini je i Ušće Shopping Centar, kao i Muzej savremene umetnosti.

Kako navode iz MPC Properties-a, Ušće Tower Two predstavlja još jednu važnu investiciju u porfoliju kompanije, pored Ušće Shopping Centra, Ušće Tower i poslovnog centra, Navigator Business Centra, IMMO Outlet centra, Shoppi Retail Parka u Subotici, Borči i Smederevu, kao i drugih poslovnih i retail objekata građenih po najnovijim svetskim standardima.

(eKapija.com)


Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

Top